Tee tilaus helposti verkkokaupassa
Valmistamme tuotteet ammattitaidolla
Voit noutaa tilauksen toimipisteeltämme

Macarons – Lajitelma

18,50 

Lajitelma Macarons-leivoksia 7 kpl.

Macarons-leivokset ovat täyteläisiä ja ylellisiä herkkuja, joissa rapean mantelikuoren alla piilee uskomattoman runsas ja pehmeä täyte. Näiden suussa sulavien leivosten jokainen maku on ainutlaatuinen elämys, joka vie nautinnon uudelle tasolle.

Osasto:

”Kaikki macaronit ovat gluteenittomia. Vain suklaata sisältävät täytteet ovat vähälaktoosisia.”

Ainesosat (macarons-kuoret):

  • Valkuaiset, Sokeri, Mantelijauhe: Jauhettu MANTELI

Nutella: valkuaiset, sokeri, mantelijauhe, maitosuklaa, kerma, glukoosisiirappi, nutella, kaakaovoi

Mansikka: valkuaiset, sokeri, mantelijauhe, valkosuklaa, kerma, glukoosisiirappi, pektiini, mansikka

Vadelma: valkuaiset, sokeri, mantelijauhe, valkosuklaa, kerma, glukoosisiirappi, pektiini, vadelma

Mustikka: valkuaiset, sokeri, mantelijauhe, valkosuklaa, kerma, glukoosisiirappi, pektiini, mustikka

Kinuski: valkuaiset, sokeri, mantelijauhe, valkosuklaa, kerma, glukoosisiirappi, voi

Kinder: valkuaiset, sokeri, mantelijauhe, valkosuklaa, kerma, glukoosisiirappi, kaakaovoi, maitosuklaa

Pistaasi: valkuaiset, sokeri, mantelijauhe, valkosuklaa, kerma, glukoosisiirappi, kaakaovoi, pistaasi

Macarons-leivonnaisissa käytettävien ainesosien koostumus:

Ainesosat:

Mantelijauhe: jauhettu manteli

Valkuaiset: KANANMUNAN valkuainen vapaan kanan munista

Sokeri: EU (Saksa)

Maitosuklaa: sokeri, kaakaomassa* (EU ja ei EU), täysMAITOjauhe, kaakaovoi* (EU ja ei EU), emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), aromi (vanilja). Suklaassa vähintään 37 % kaakaota

Kerma: KERMA, stabilointiaine (karrageeni)

Glukoosisiirappi: glukoosisiirappi (vehnäpohjainen), gluteeniton

Kaakaovoi: kaakaovoi on kaakaopapujen siemenistä uutettua rasvaa

Valkosuklaa: sokeri, TÄYSMAITOJAUHE, kaakaovoi* (muu kuin EU), emulgointiaine (lesitiini), luontainen aromi (vanilja), suola

Pektiini: pektiini (E440ii), stabilointiaine: dinatriumfosfaatti (E450i), dekstroosi, happo: trikalsiumfosfaatti (E341iii)

Mustikka: Suomi

Vadelma: vadelma (100 %, Serbia)

Mansikka: EU (Puola)

Pistaasi: pistaasipähkinä 100 %

Nutella-kaakaolevite: sokeri, palmuöljy, HASSELPÄHKINÄ (13 %), rasvaton MAITOJAUHE (8,7 %), vähärasvainen kaakao (7,4 %), emulgointiaine: lesitiinit (SOIJA), vanilliini

Kaakaovoi: kaakaovoi on kaakaopapujen siemenistä uutettua rasvaa


Allergeenit:

KANANMUNA, MANTELI, MAITO, MAITOJAUHE, TÄYSMAITOJAUHE, KERMA, HASSELPÄHKINÄ, PISTAASI, SOIJA

Allergeenit:

Huomioithan, että erityisruokavaliotuotteet valmistetaan tiloissa, joissa käsitellään myös vehnää, maitoa, kananmunaa ja muita mahdollisia allergeeneja. Tämän vuoksi tuotteet voivat sisältää pieniä määriä näitä allergeeneja, vaikka niitä ei ole lisätty ainesosina. Tämä tieto on erityisen tärkeä henkilöille, joilla on vakavia allergioita.

(G)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Uusimmat tuotteet

Tilaa herkut verkkokaupasta

Siirry tilaamaan

Ajankohtaista


Vintage-kakut: Retroestetiikan paluu konditoriataiteeseen

Mitä vintage-kakut ovat? Vintage-kakut ovat elegantteja leivonnaisia, jotka ammentavat inspiraatiota 1900-luvun puolivälin konditoriataiteesta. Niille on ominaista yksityiskohtainen voikreemikoristelu, koristeelliset kuviot, helminauhat, rypytykset ja ruusukuviot. Värit ovat pehmeitä pastellisävyjä, kuten vaaleanpunainen, laventeli, kerma ja vaaleansininen. Koristelut ovat runsaita ja kerroksellisia, ja ne antavat kakulle arvokkaan ulkoasun. Vintage-kakuissa käytetään usein Lambeth-tekniikkaa, jossa pursotetut kuviot luovat kolmiulotteisen efektin….

Lue lisää